пʼятницю, 6 грудня 2019 р.

Наша громада - наш добробут.


 















Щороку  7  грудня   українське   суспільство   відзначає   День місцевого   самоврядування  в   Україні.   Це   професійне   свято працівників  селищних,  сільських, районних, обласних і міських рад, які представляють численних народних обранців.
З нагоди цієї дати у фойє бібліотеки оформлено виставку - колаж «Наша громада - наш добробут», де всі бажаючі мали змогу ознайомитись з  досягненнями та звершеннями нашої громади в цьому році та планами на прийдешній рік .
Місцеве самоврядування стало основою народовладдя, одним із головних чинників розвитку громадянського суспільства, інструментом вирішення не лише регіональних, а й загальнодержавних завдань. Становлення самоврядних традицій – особлива сторінка в історії українського державотворення. 
Сьогодні, після численних трансформацій, місцеве самоврядування в Україні, як і в усьому світі, розглядається як єдино можлива і найбільш раціональна форма влади на місцях, як базис, що визначає усю суспільну надбудову.
Хотілося б від усього серця побажати всім, хто працює на благо територіальних громад,  відстоює їх потреби та інтереси, міцного здоров’я, щастя й непохитної віри у щасливе майбутнє України.
Нехай цей урочистий день додасть усім вам сил і наснаги на добрі справи, впевненості у майбутньому нашої держави, порозуміння і єдності задля добра і благополуччя Українського народу



   

                      

    

Немає коментарів:

Дописати коментар