четвер, 13 серпня 2015 р.

Година інформування : "Європа - наш спільний дім"

 Жодна сучасна держава, яка прагне відноситися до цивілізованої, не може відокремитися від інших країн і відсторонитися від міжнародних відносин. Україна також не є винятком і посідає в світовому співтоваристві  і міжнародних зв'язках своє, нехай на сьогодні і скромне, місце. 
  Найбільш тісними міжнародними стосунками України зі світом є стосунки у сторону цивілізованої Західної Європи.
  Вступаючи в ХХІ століття і в нове тисячоліття європейці перегортають нову сторінку своєї історії. Яким буде Європа майбутнього: континент, пронизаний проторіччями між двома - трьома "Європами", чи справді "Спільний Європейський дім"? Яку роль в загальноєвропейському процесі буде відігравати Україна? Якими будуть взаємини України з Європейським Союзом у новому столітті?
  Наша держава займає геостратегічну роль у Центрально - Східній Європі. За досить короткий період часу, що пройшов з часу проголошення незалежності України в 1991 році, країна, завдяки активній участі у вирішенні загальноєвропейських проблем не тільки утвердилась на міжнародній арені, але й стала одним із регіональних лідерів.
В Заболоттівській бібліотеці - філії  з юнацькою групою було проведено годину інформування : "Європа - наш спільний дім"

Немає коментарів:

Дописати коментар