середу, 17 липня 2019 р.

Заболоття - рідне селище моє!


12 липня, селище Заболоття  відзначило 518- рiчницю  дня народження. Уже не вперше заболоттівська громада  святкує таке приємне для кожного жителя  свято. Тож не випадково, що на стадіоні, де проходило святкування,  зійшлися-з’їхалися ті, хто тут народився, живе, працює чи просто прибув на гостини. Такого розмаху святкування, здавалося, селище  ще не бачило. Батути, гірки, конкурси, солодка вата та море інших забавлянок зі смаком та шиком було організовано для малечі. А що може бути кращою подякою для тих, хто це все зробив? Звісно, радість у світлих дитячих оченятах.
 Святковий концерт, що почався в пообіддя, додав настрою і об’єднав ще більше жителів селища: від старого до малого.  На правах господаря відкрив урочистості  голова ОТГ Свіржевський Валерій Георгійович,  якого односельчани вітали бурхливими оплесками. Вітаючи односельчан зі святом, голова бажав селищу розквіту, міцного здоров’я та добробуту  громаді. Наголосив, що такі родинні свята дають надію на краще життя і спонукають людей вірити у себе та своє майбутнє.

 Односельчан також привітав  народний депутат  Степан Петрович Івахів та настоятель ХрестоВоздвиженського храму отець Вячеслав і отець Василій. 




Кульмінацією свята став виступ народної артистки України Катерини Бужинської. Такий подарунок Заболотівській громаді зробив благодійний фонд «Патріоти Волині», який впродовж багатьох років опікується селищем. Коли сонечко, якого іноді бракувало, вже пішло на спочинок, в Заболотті розпочалися масові гуляння. Годі вже й говорити про посмішки на обличчях присутніх, веселощам не було меж. Свято вдалося!




Немає коментарів:

Дописати коментар