середу, 30 грудня 2020 р.

З наступаючим Новим Роком та Різдвяними святами!!!

 




Шановні читачі!

Дозвольте привітати усіх Вас з наступаючим  Новим роком та світлим святом Різдва Христового!

Віримо, що любов до рідного краю, прагнення зробити його кращим будуть головною нашою опорою у 2021 році. Новий рік і Різдво - традиційно родинні свята. Нехай вони стануть для нас щедрими на добрі справи та здобутки. Нехай Різдвяна зоря об`єднає усіх нас - і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки та благословляє наші помисли, слова і діла.

Напередодні новорічних свят ми, працівники бібліотеки разом із користувачами розпочали підготовку для створення новорічного настрою.

    Завдяки завзятим рукам дітей засяяла яскравими іграшками новорічна красуня, виблискуючи
розповсюдила імпульси хвилі творчого настрою, який стрімко передався повітрям. Бібліотека наповнювалась все новими і новими бажаючими прикрашати улюблену бібліотеку до свят. 




У цей день звідусіль з'їжджаються до рідної домівки рідні та близькі, навстіж відчинені ворота кожної оселі в очікуванні добра, щастя, міцного здоров'я, оберегом горять на святковому столі вогні - так було з прадавніх часів і буде завжди, поки живуть у серці почуття великої родини, любові до ближнього, єднання і злагоди. Тож хай об'єднаються в році новому всі добрі починання і звершення заради майбуття наших сіл, селищ, міста, держави!



Немає коментарів:

Дописати коментар