понеділок, 25 листопада 2013 р.

Засідання круглого столу «Конституційне право України: історія, традиції, сьогодення»

До Дня Конституції в приміщенні Заболоттівської  бібліотеки спільно з працівниками соціальної служби вчителем історії відбулося засідання круглого столу.
28 червня 1996 року п'ятою сесією Верховної Ради України був прийнятий основний Закон нашої держави – Конституція України.
Ми стали свідками і учасниками творення новітнього українського суспільства, свідками доленосного звертання Верховної Ради України до українського народу та громадян України всіх національностей.
Україна – не тільки країна, це і держава. Вона має свою Конституцію, тобто правила, за якими живуть її люди, тобто, і ми з вами – українці. Конституція – основний Закон життя нашої Батьківщини.Ведучі Коцюба А. та Гайдучик Я. провели невеличкий екскурс в історію української Конституції. Працівники соціальної служби ознайомили присутніх з перевагами та недоліками нашої Конституції. Вчитель історії Шопук Н.М. ознайомила користувачів бібліотеки із статтями Конституції. Конституційний процес не завершується прийняттям Основного Закону. Надалі українське суспільство повинно розвиватись, дотримуючись цього важливого документа, реалізуючи його в життя.
Життя вносить свої корективи, передбачається внесення змін до Конституції України, про це ще будуть писати і історики, і правознавці.

Немає коментарів:

Дописати коментар